De Ladies of Harley is een onderdeel van de Harley Owners Group (HOG). Elke vrouw die lid is van HOG, kan zich gratis laten inschrijven als LOH.
Of je nu zelf rijdt of passagier bent het maakt niet uit. We verwelkomen je met open armen.

Waarom Ladies of Harley?

LOH heeft tot doel vrouwen een actieve rol te laten spelen in de wereld van Harley Davidson. Meer en meer dames willen ook hieraan deelnemen. Reeds vele dames rijden zelf een Harley Davidson of Buell. Kijk maar eens rond op bijeenkomsten: knappe, stoere, blinkende motoren met... jawel, een vrouw aan het stuur. Voor sommige vrouwen is het een grote stap, voor andere vanzelfsprekend, om zelf het stuur in handen te nemen. Een gesprek met andere rijdende vrouwen kan nét dat laatste zetje zijn om zelf te gaan rijden.

Wat is LOH Benelux?

De Ladies van België, Nederland en Luxemburg hebben zich gegroepeerd, met als doel samen evenementen te organiseren.
LOH Benelux bestaat sinds oktober 2000 en telt momenteel ongeveer 600 actieve dames.

Westpoort 66 Chapter Ladies

Als chapter trachten wij het deelnemen aan de activiteiten van LOH Benelux te promoten. Deze activiteiten zijn in principe uitsluitend voor de ladies. Anderzijds organiseren wij binnen onze eigen chapter ook jaarlijks een heuse Ladies of Harley Day.

Lid worden van Ladies of Harley

Als je al lid bent van de Harley Owners Group maar nog geen Lady of Harley bent kun je je zonder extra kosten als lid aanmelden. Bel gratis naar het Customer Care Centre via +800 111 12 223. Je krijgt dan automatisch de LOH pin (jaarlijks) en Badge toegestuurd.

Vragen?

Voor alle vragen of opmerkingen kan je steeds terecht bij onze LOH officer Westpoort 66 Chapter.

Westpoort 66 Chapter vzw - 2010 ©
Westpoort 66 Chapter - 9078 is an official Chapter of the Harley Owners Group