HOG-member worden

De H.O.G. biedt diverse voordelen die je passie voor Harley Davidson verder vergroten. Zo is het tijdschrift HOG Magazine. De H.O.G.® en de Chapters organiseren rally's en events. Daarnaast is het mogelijk om via het H.O.G. Fly & Ride® programma een motor in het buitenland te reserveren, met HOG Assistance ® je voor hulp bij pech onderweg te verzekeren, je motor te laten verzekeren of te laten verschepen naar... en nog veel meer zaken zoals pins, patches, het European Touring Handbook.

Om lid te worden van het Westpoort 66 Chapter moet je H.O.G.-member zijn.

Er zijn vier vormen van lidmaatschap:

  • Volledig lidmaatschap: Een jaar lang geldig. Geeft het lid recht op alle voordelen en diensten van de Harley Owners Group®.
  • Geassocieerd lidmaatschap: Een jaar lang geldig. Geeft het lid recht op een aantal voordelen. Elk geassocieerd lid moet gesponsord worden door iemand met een volledig lidmaatschap.
  • Volledig lidmaatschap voor het leven: Geeft het recht op alle voordelen van een volledig lidmaatschap, plus een speciale patch en speld voor levenslange leden.
  • Geassocieerd lidmaatschap voor het leven: Geeft het recht op alle voordelen van een geassocieerd lidmaatschap, plus een speciale patch en speld voor levenslange leden. Elk geassocieerd lid voor het leven moet gesponsord worden door iemand met een volledig lidmaatschap voor het leven.

Wil je lid worden van de H.O.G.®? Je kan ook hier je lidmaatschap aanvragen.

Indien nodig zal onze Membership Officer je graag helpen bij het in orde maken van je HOG lidmaatschap.

Verlenging HOG-lidmaatschap

Normaliter ontvang je 30 dagen voor het verlopen van je lidmaatschap een automatische hernieuwing met betalingsdocumenten. Mocht dit niet het geval zijn neem dan contact op met H.O.G.:

Westpoort 66 Chapterlid worden

Wij zijn een groep Harley-Davidson en Buell rijders die meer met hun motor willen doen dan hem gewoon bezitten.

Wanneer je interesse hebt om je aan te sluiten bij onze Harley Owners Group WESTPOORT 66 CHAPTER Belgium wil dit zeggen dat je al deel uitmaakt van een zeer grote groep mensen die het motorhart op de juiste plaats hebben.

Een H.O.G. Chapter is een door Harley-Davidson Inc. erkende vereniging van Harley-rijders die, dankzij de binding met de officiële dealer en met inbreng van haar leden, op een gestructureerde wijze allerlei activiteiten organiseert. Het "gestructureerde" wijst op de bestuurswerking van de club, waarvan de regels werden vastgelegd in het "Chapter Handbook" en de "Chapter statuten".

Iedere HD-rijd(st)er die lid of associated member is van H.O.G. kan toetreden tot een chapter van zijn haar/zijn keuze. Dit wil zeggen dat je, vooraleer definitief toe te treden, steeds de mogelijkheid hebt om in een bepaald chapter rond te neuzen en te ontdekken of alles je bevalt.

Naast het jaarlijkse lidgeld dat je aan H.O.G. dient te betalen, wordt door ieder chapter een contributie gevraagd, niet zozeer om de clubkas te spijzen, dan wel om de algemene werkingskosten te dekken (drukwerk, affiches, mailings,enz.)

Als club beschikken we uiteraard over een lokaal waar we elkaar geregeld treffen. Iedere 2de vrijdag van de maand om 20 uur is er de maandelijkse ledenvergadering. Hier hebben de leden de kans om mee te bepalen hoe onze club functioneert.

Met een maandelijkse uitgave van ons clubblad "The Westpoort 66 Chapter Chronicle" informeren wij onze leden.

Door het ondertekenen van het inschrijvingsformulier of het betalen van de jaarlijkse contributie verklaar je akkoord te gaan met het huishoudelijk reglement.

Het huishoudelijk reglement ,de statuten en het annual charter for HOG chapters zijn te downloaden als PDF.
Je kan het onderstaande formulier openen, printen en invullen.

Het inschrijvingsformulier voor de aanvraag van je lidmaatschap kan worden aangevraagd bij de membership officer.

Bezorg het ingevulde formulier aan onze officer, via mail, door afgifte bij onze sponsoring dealer of door ons een bezoekje te brengen op onze maandelijkse ledenvergadering, de tweede vrijdag van de maand in ons clublokaal.

Door het opgeven van uw persoonlijke gegevens verleent u het Chapterbestuur toestemming om deze gegevens geheel of gedeeltelijk te gebruiken voor alle Chapter gerelateerde activiteiten en waarvoor zij vinden dat deze relevant zijn.

Ten aanzien van de activiteiten die het bestuur, officials of medewerkers van het Chapter organiseren waaraan u meedoet, vrijwaart u deze personen van opgelopen letsel of schade aan u of uw eigendommen tijdens alle activiteiten.

Verlenging Westpoort 66 Chapter-lidmaatschap

Iedereen die lid is van de H.O.G. kan lid worden van ons Chapter. Het lidmaatschap is per kalenderjaar en de kosten bedragen € 40,- per jaar.

Indien nodig zal onze Membership Officer je ook hier graag helpen bij het in orde maken van je Chapter lidmaatschap.

 

Westpoort 66 Chapter vzw - 2010 ©
Westpoort 66 Chapter - 9078 is an official Chapter of the Harley Owners Group