H.O.G.® Corner & Meeting Point

Met plezier willen we je ook iedere zaterdag verwelkomen in de bar, op de tweede verdieping bij onze dealer “American Lifestyle” te Zwijndrecht.
Onze “HOG Corner & Meetingpoint” is op zaterdag open van 10 tot 17 uur.
Hier ontmoet je zeker leden van ons chapter.

Iedere 2e vrijdag van de maand om 20 uur gaat ook onze maandelijkse ledenvergadering hier door.
Tijdens deze ledenvergaderingen hebben alle leden de mogelijkheid mee te bepalen hoe het Chapter functioneert.
Raadpleeg de kalender voor de datum van de volgende ledenvergadering.

Geschiedenis

 1. Voorgeschiedenis: Sint-Niklaas Chapter : 1993-1995

  Het Westpoort 66 Chapter Belgium werd voor het eerst opgericht onder de naam St-Niklaas Chapter Belgium, dd 23/01/1993. Een van de hoogtepunten was zeker het ZZ-Top paasweekend in 1994, de ride-out naar Rotterdam op 16/10/1994 en de ride-out naar Cap Griz Nez (25/05/1995). Doch interne problemen brachten een einde aan dit Chapter.

 2. Waasland Chapter : 1995-2007

  Het eerste hoogtepunt was zeker de organisatie van de ‘First Annual Biker Meeting’ van 25 t/m 27/08/1995 in Wetteren. Ondanks de zwakke opkomst wegens het slechte weer, zat de ambiance er toch dik in en werden de eerste grote tekenen gegeven naar de buitenwereld : het HOG WAASLAND CHAPTER was nu meer dan een naam.
  Van dan af begon het snel te gaan, deelname aan grote treffens (Castellon ’95, American Wheels Festival Rotterdam), meetings in en uit de streek, ride-outs, bezoeken van beurzen, en andere eigen activiteiten zoals een shoot-out, bowlingavonden,…

 3. Westpoort 66 Chapter : 2007-…

  Begin 2007 werd door Harley Davidson beslist dat American Lifestyle verhuist naar Zwijndrecht. Daar zal een mooi gebouw geplaatst worden door onze Sponsoring Dealer ‘Gus’. De naam Waasland Chapter komt al enkele jaren niet meer overeen met het gebied waar het Chapter zetelt, daarom is door ‘Gus’ en het bestuur gezocht naar een nieuwe naam voor ons Chapter:  ‘Westpoort 66 Chapter’. Die naam verwijst naar het adres van onze dealer. Deze naam werd in December 2007 goedgekeurd.

Bestuur

_MG_7099 (WP66)
Filip
Director
_MG_7101 (WP66)
Skeile (Danny)
Assistant Director
DSC_3647 (Web)
Alain
Secretary / Webmaster
_MG_7106 (WP66)
John
Treasurer
_MG_7104 (WP66)
JP (Jean-Pierre)
Safety / Merchandise Officer
_MG_7105 (WP66)
Flosh (Filip)
Membership Officer / Historian
_MG_7100 (WP66)
Walter
Head Roadcaptain
_MG_9107 (WP66)
Willem
Editor / Activity Officer
DSC_3648 (Web)
Robby
Safety Officer / Head Roadcaptain

Sponsoring Dealer

_MG_7122 (WP66)
Gus
Sponsoring Dealer
_MG_7112 (WP66)
Timo
Sponsoring Dealer

Lid Worden

Westpoort 66 Chapterlid worden

Ieder H.O.G.-lid kan toetreden tot het chapter van zijn/haar keuze. Dit wil zeggen dat je steeds de mogelijkheid hebt om kennis te maken met de werking en de leden.

Naast het jaarlijkse H.O.G.-lidgeld wordt door ieder chapter een ledenbijdrage gevraagd. Dit om de algemene werkingskosten te dekken.

Op zaterdag treffen we elkaar in de bar bij American Lifestyle.
Bovendien houden we daar iedere 2de vrijdag van de maand (om 20 uur – niet in december en januari) de ledenvergadering. Hier hebben de leden de kans om mee te bepalen hoe onze club functioneert.

Door het ondertekenen van het inschrijvingsformulier of het betalen van het jaarlijks lidgeld verklaar je akkoord te gaan met het huishoudelijk reglement.

Inschrijven kan enkel op onze maandelijkse ledenvergadering.

H.O.G.-Member worden

De H.O.G. biedt diverse voordelen die je passie voor Harley Davidson verder vergroten. Zo is er het tijdschrift HOG Magazine. De H.O.G.® en de Chapters organiseren rally’s en events. Daarnaast is het mogelijk om via het H.O.G. Fly & Ride® programma een motor in het buitenland te reserveren, met HOG Assistance ® je voor hulp bij pech onderweg te verzekeren, je motor te laten verzekeren of te laten verschepen naar… en nog veel meer zaken zoals pins, patches, het European Touring Handbook.

Om lid te worden van het Westpoort 66 Chapter moet je H.O.G.-member zijn.